Χωρίς παράδρομο οι Δήμοι Αγιάς και Tεμπών

Aν με κάνει κάτι περήφανο σ΄ αυτή τη χώρα, είναι ότι είμαι χορτασμένος. Χορτασμένος από εθνοσωτήρες, χορτασμένος από μεγάλα λόγια και μεγαλεπήβολα σχέδια, χορτασμένος από ψηφίσματα και διαμαρτυρίες.

Χορτάσαμε από ανεπίκαιρες υποσχέσεις, από ουτοπίες και πρόσκαιρες φιέστες. Και να λοιπόν που όλα αυτά επικαιροποιούνται επαρκώς σήμερα, τέσσερις είσοδοι διοδίων σε πέντε χιλιόμετρα ευθείας, Μακρυχώρι-Ευαγγελισμός. Τεράστια επιτυχία της πολιτείας, Θεάρεστον Έργον. Δεν θα περνά ούτε κουνούπι, επιτέλους τελειώνει οριστικά η ανάπτυξη σε όλο το Δέλτα Πηνειού. Πρώην Δήμος Κάτω Ολύμπου σήμερα Τεμπών και Πρώην Δήμος Ευρυμενών, σήμερα Αγιάς, οδηγούνται σε Δρόμο Δόξης Λαμπρόν.
Θες να πας στο γιατρό διόδια, θες νοσοκομείο διόδια, θες φροντιστήριο για τα παιδιά σου διόδια, θες αθλοπαιδιές διόδια, θες επίσκεψη στη πόλη σου διόδια, θες να μεταφέρεις μέσα στο νομό σου τη σοδιά σου διόδια, θες να πας Λαρισαίε στον Πλαταμώνα, τους Νέους Πόρους, που όλη η οικογένεια σου δούλευε μια ζωή για να πάρεις το εξοχικό, τέσσερις φορές διόδια, για τον τουρισμό δε, τεράστια ώθηση. Όλα πάνε μια χαρά και κανείς δεν μιλά.
Κάνω έκκληση σε όλους τους εκπρόσωπους του κοινοβουλίου σε κάθε θεσμική και δημόσια αρχή, να μπει ένα τέλος σε αυτό τον παραλογισμό.
Α….. απ΄ ότι φημολογείται, μπορεί να μπουν διόδια στην Πατωμένη, αλλά και μεταξύ Στομίου-Aγιοκάμπου, αληθεύει άραγε;
Aθανάσιος Ι. Ολυμπιος
Δημοτικος Συμβουλος Αγιάς
Aαναδημοσίευση από εφημερίδα Ελευθερία 26/11/2016

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *