Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Σας καλούμε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς που θα διεξαχθεί στην Αγιά, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Χρυσαλλίδα», την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, ώρα 18:00(6:00 μμ.), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Θέμα 1ο: Γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς επί της απαγόρευσης βοσκής στο Δημόσιο Δάσος Μαυροβουνίου. (Εισηγήτρια: Χριστίνα Γιαννουλέα, αρμόδια δημοτική Σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης).

Θέμα 2ο: Μεταφορά αδιάθετων αριθμών αδειών άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου – καντίνες (μη σταθερά συνδεδεμένες με το έδαφος) του έτους 2016 στο έτος 2017. (Εισηγήτρια: Χριστίνα Γιαννουλέα,αρμόδια δημοτική Σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης).

Θέμα 3ο: Λήψη απόφασης για το όργανο διανομής και φύλαξης των υδάτων άρδευσης, το χρόνο έναρξης και λήξης της αρδευτικής περιόδου έτους 2017, σύμφωνα το Β.δ. 28.3/15.4.1957. (Εισηγήτρια: Χριστίνα Γιαννουλέα, αρμόδια δημοτική Σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης).

Θέμα 4ο: Συγκρότηση Επιτροπής για την προσωρινή και οριστική παραλαβή του έργου: «Άρδευση Αναδασμού Ομολίου». (Εισηγητής: Γεώργιος Γιάνναρος, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ευρυμενών).

Θέμα 5ο: Έγκριση του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου Δημοτικής Κατασκήνωσης». (Εισηγητής: Γεώργιος Γιάνναρος, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ευρυμενών).
Θέμα 6ο: Έγκριση της μελέτης του έργου: «Κατασκευή στεγάστρων» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσής του. (Εισηγητής: Γεώργιος Γιάνναρος, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ευρυμενών).

Θέμα 7ο: Έγκριση της μελέτης του έργου: «Κατασκευή συρματοκιβωτίων αντιστήριξης πρανών» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσής του. (Εισηγητής: Θεόδωρος Σουλιώτης, αρμόδιος δημοτικός Σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος).

Θέμα 8ο: Έγκριση της μελέτης του έργου: «Βελτίωση δρόμων Τ.Κ. Καρίτσας» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσής του. (Εισηγητής: Θεόδωρος Σουλιώτης, αρμόδιος δημοτικός Σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος).

Θέμα 9ο: Έγκριση 1ης παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου: «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης στις Τ.Κ. Νερομύλων και Μελιβοίας, λόγω κατεπείγουσας ανάγκης». (Εισηγητής: Θεόδωρος Σουλιώτης, αρμόδιος δημοτικός Σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος).

Θέμα 10ο: Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Κατασκευή τοιχίων

αντιστήριξης στις Τ.Κ. Νερομύλων και Μελιβοίας, λόγω κατεπείγουσας ανάγκης». (Εισηγητής: Θεόδωρος Σουλιώτης, αρμόδιος δημοτικός Σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος).

Θέμα 11ο: Συγκρότηση Επιτροπής για την παραλαβή μικρών έργων του άρθρου 15 του Π.δ. 171/87.(Εισηγητής: Ιωάννης Σπανός, Προϊστάμενος Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών).

Θέμα 12ο: Τροποποίηση κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ 2016. (Εισηγητής: Ιωάννης Σπανός, Προϊστάμενος Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών).

Θέμα 13ο: Έγκριση 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017. (Εισηγητής: Ιωάννης Σπανός, Προϊστάμενος Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών).

Ο Πρόεδρος

Δημοτικού Συμβουλίου
Σωτήριος Μάρκου

 Aθανάσιος Ι. Ολυμπιος

 Δημοτικος Συμβουλος Αγιάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *